Mama dingen
Hey hoi,

Mijn naam is Peej.
Ik ben verloofd met Rick en wij zijn trotse ouders van twee heerlijk vrolijke, tikkeltje ondeugende maar heel lieve, leuke en mooie kindjes.. Lex (augustus ’18) en Tess (juni ’20).

Pak een warm kopje thee/koffie/chocolademelk (of wat anders) met wat lekkers en blijf gezellig even hangen om rond te kijken of lekker te lezen.

Liefs, Peej, mamaboss.nl

Sinds een tijdje slaapt Lex nu in zijn peuterbedje, dus het was tijd om zijn babykamermeubels weg te doen (we gebruikten de kast en commode nog).. Nu werd zijn kamer wel heul kaal en leeg..

Read More

Ik twijfelde enorm wat ik precies met zijn kamer wilde.. misschien gewoon helemaal niets verder, buiten nieuwe meubels om dan.. en hem dan, als hij een jaar of vier zou zijn, zelf een thema te laten kiezen.. of toch wel al wat veranderen.

Omdat het nu zo kaal en ongezellig was.. en we sowieso een bedhutje zouden maken (zodat zijn bed wat knusser werd.. want ik moet toch wel zeggen, van lief en fijn ledikant met hemeltje naar een groot peuterbed zonder knusse extra’s is best wel ongezellig), hebben we toch bedacht om het te gaan veranderen.

Hij is dol op Paw Patrol, Nijntje.. etc. Maar z’n soort kamer.. vind ik zelf helemaal niets, z’n thema in ieder geval.. want ondanks zijn wolken/vliegen thema, is er ook veel Nijntje in zijn kamer. Maar ook is hij dol op apen.. dus wilde ik een jungle/apen kamer maken.

En dit hele proces, project.. hoe je het maar wilt zien, wil ik graag delen.
Dus ben jij benieuwd wat en hoe het gaat worden…?

Hou MamaBoss.nl in de gaten voor de room make-over van Lex!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code