Mama dingen
Hey hoi,

Mijn naam is Peej.
Ik ben verloofd met Rick en wij zijn trotse ouders van twee heerlijk vrolijke, tikkeltje ondeugende maar heel lieve, leuke en mooie kindjes.. Lex (augustus ’18) en Tess (juni ’20).

Pak een warm kopje thee/koffie/chocolademelk (of wat anders) met wat lekkers en blijf gezellig even hangen om rond te kijken of lekker te lezen.

Liefs, Peej, mamaboss.nl


Wie, Wat en Waarom Mama Boss‘?


 • Wie is ‘Mama Boss‘? 
  Mijn naam is Petra, maar je mag me Peej noemen.
  Al een aantal jaar werk ik in de kinderopvang en beleef ik leuke avonturen met mijn neefjes en nichtjes. Vaak maak ik wel wat leuks, grappigs, liefs of zelfs wat geks mee.. eigenlijk is dit altijd te leuk om niet te delen. 
  Ik ben verloofd met de liefde van mijn leven, Rick.
  In augustus 2018 zijn wij trotse ouders van onze zoon Lex geworden.. in juni 2020 heeft Tess ons voor de tweede keer trotse ouders gemaakt.
 • Wat is ‘mamaboss.nl‘?
  Mama Boss is een website over ‘mama dingen’. 
  Hier deel ik blogjes over de dagelijkse dingen hier in huis (als ze interessant genoeg zijn), leuke belevenissen op het werk (bijvoorbeeld maandelijkse praatjes) en ook tijd met onze familie en vrienden. 
  Ook zal ik zo nu en dan eens aangeschafte items reviewen en misschien ‘mama shoplogs’ showen. Maar ook over mezelf, als ik een beetje me-time heb. 
  Af en toe zal er eens een foto voorbij komen van ons en van de mensen uit onze omgeving, hierbij wil ik direct aangeven dat dit geen herkenbare foto’s (van mij overigens wel) zullen zijn. Dit omdat ik hun privacy niet wil schenden. Ik hoop op jullie begrip. 
 • Waarom ‘Mama Boss‘?
  De achternaam van mijn vriend (oke, verloofde.. even wennen nog, al zijn we al bijna anderhalf jaar verloofd) is Bos en dus (nouja, zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk ook niet meer) heet ons zoontje ook Bos. Ooit, uiteindelijk willen wij gaan trouwen en dan zal ook ik Bos gaan heten. Met de zoektocht naar een naam, was ik er al gauw over uit.
 • En twee keer een S? Tsjah.. dat vind ik gewoon leuker staan. 

One Response to Mama Boss