Mama dingen
Hey hoi,

Mijn naam is Peej.
Ik ben verloofd met Rick en wij zijn trotse ouders van twee heerlijk vrolijke, tikkeltje ondeugende maar heel lieve, leuke en mooie kindjes.. Lex (augustus ’18) en Tess (juni ’20).

Pak een warm kopje thee/koffie/chocolademelk (of wat anders) met wat lekkers en blijf gezellig even hangen om rond te kijken of lekker te lezen.

Liefs, Peej, mamaboss.nl


About me:

Hey hoii,

Leuk dat je even komt kijken op mamaboss.nl.

Mijn naam is Peej, eigenlijk hebben mijn ouders mij Petra genoemd, maar al gauw was ik Peej. Dus, bij deze.
Dit is alweer 30 jaar geleden, in Leeuwarden.
Hier woonde ik met mijn vader, moeder, zus en tweelingbroer in een (toen nog) gezellige straat met rijtjeshuizen.
Toen ik op mijzelf ging, verhuisde ik naar een leuk, klein flatje.. vlakbij mijn moeder.

Altijd al geweten dat ik later, als ik groot was (nja, dit is niet helemaal gelukt) wilde ik werken met kinderen.
Waar maakte niet zoveel uit, op een opvang of een school. Geen juf, gewoon een coach of assistente of zo.
Nadat ik mijn opleidingen SPW3 en PW4 gediplomeerd had afgerond, ben ik gaan werken als leidster op een opvang.
Wauw.. steeds kinderen om mij heen. Enorm gezellig. Niet veel later kregen familie/vrienden ook kinderen. Zo leuk, werd ik ook nog tante.
Ik heb een creche mogen runnen als hoofdleidster in Oostenrijk en Zwitserland, het avontuur mogen beleven van Aupair zijn in Londen en gewerkt als gastouder, nanny en creche leidster op de opvang. Dit laatste doe ik nog steeds, met heel veel liefde en plezier.
Ondertussen besteden we ook veel tijd aan onze nichtjes/neefjes, logeren, bakken, spelletjes en nog veel meer.
Altijd zo gezellig, maar aan die gezelligheid komt natuurlijk altijd een eind helaas.
Maar nu, heb ik ein-de-lijk mijn eigen exemplaar. Mijn eigen lieve kleine mannetje Lex.
Lex wordt omringd door hele lieve mensen om ons heen, maar hij gaat altijd weer met ons mee naar huis, of blijft gewoon fijn bij ons.
Heerlijk.

Eén van mijn hobby’s is dan ook leuke dingen doen met familie en/of vrienden, lekker breed, spelletjes, boswandelingen.. gewoon gezelligheid.
Ook houd ik van dansen, helaas niet op hoogniveau, daarvoor ben ik te stijf en amper conditie voor.. dus dit doe ik lekker (twee keer in de week) tijdens een lesje in de sportschool. Lekker actief bezig zijn, ik hou er wel van. Al vind ik het ook niet verkeerd om even lekker bank te hangen, en ja, eventueel zelfs met een zak hamkaas of Doritos chips.
Momenten of gebeurtenissen vast kunnen leggen, ik vind het nog steeds een wonder en geweldig. Ik hou van foto’s (en filmpjes) maken.. ik maak er zoveel mogelijk en zie later wel of er wat gelukt is. Helaas is hierdoor de magie van spanning en wachten tot de foto’s ontwikkeld zijn wel een beetje verpest, maar hierom heb ik nog altijd mijn toffe roze polaroid.
Interieurstyling vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Ik zie zoveel leuks voorbij komen en dan moet ik dat altijd weer uitproberen.
Wat hierbij dan ook leuk is om te doen, DIY-en. Soms heb ik van die buien dat ik ineens weer iets wil knutselen of uitgebreid wil freubelen.
Een, op dit moment, onhandige hobby is reizen, en dan vooral citytrips. Heerlijk, een nieuwe stad ontdekken, cultuur opsnuiven en zelfs af en toe verdwalen. Waar ik dat ook nog kan is Londen, hier heb ik gewerkt (en ook een beetje gewoond), een aantal maanden in de zomer. Dit is echt mijn Happy Place. Wat ook niet onbelangrijk is, hier ben ik (met uitzicht op de Tower Bridge) ten huwelijk gevraagd. Logisch natuurlijk dat ik JA zei.
Niet helemaal een hobby, maar misschien toch een beetje.. is mijn Blond Amsterdam collectie. Dit is een servies merk. Hiervan heb ik de basis van de lijn Even Bijkletsen en veel seizoenen specials.
Heerlijk met Sinterklaasavond, warme chocolademelk (met slagroom!) uit een vrolijk geïllustreerde mok! Of met kerst van een bord eten in een kerstboom vorm, hier wordt je toch gewoon vanzelf vrolijk van?!
Toch zijn mijn favorieten het babybakje van Lex, gepersonaliseerde snoeppot met mijn naam en mijn set van Londen van de stedenlijn. Verder kan ik echt niet kiezen, want alles is super leuk en gezellig.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code